Over ons

Wat ons verwondert…

Veel bedrijven verzamelen (big) data maar gebruiken deze voor rapportages; niet om hun klantcommunicatie, de klantervaring, hun assortiment of formule te verbeteren. Terwijl dát juist de meest effectieve manier is om klanten te begrijpen, te behouden en te betrekken bij het bedrijf en om de omzet structureel te laten groeien.

Daytascience wil…

  • klanten echt snappen en daar (big) data voor gebruiken (Sensitiviteit)
  • de verwachtingen van klanten overtreffen (Serendipiteit)
  • altijd doen wat het kan en zeggen wat het niet kan (Integriteit)
  • energie en lol halen uit nieuwe ideeën, oplossingen en methodes (Nieuwsgierigheid)
  • niet voor één gat te vangen zijn als het gaat om het vinden van de beste oplossing voor elke klant (Creativiteit)

En daarom is onze oplossing…

pexels-photo-450271om de data analyse- en data science-ervaring van ons en ons freelance netwerk te bundelen en op een laagdrempelige manier als een remote service beschikbaar te maken voor bedrijven met (big) klantdata in en buiten Nederland. Dit netwerk werkt alleen op afstand, om zo de schaarse expertise vooral te besteden aan het leveren van waardevolle oplossingen; niet aan reistijd en niet om als detachant een factuurmaand “vol te zitten”. Zo kunnen meer bedrijven sneller de maximale waarde halen uit hun data en hun eigen klantbegrip, klantbetrokkenheid en bedrijfsresultaat laten groeien.

Daytascience is dus een efficiënt, professioneel en creatief data science-as-a-service netwerkbureau. En daarmee uniek in zijn soort.

Lees hier in welke 5 stappen wij waardevolle en betaalbare oplossingen leveren, ontwikkeld in niet meer dagen dan nodig is:

hoe werkt het: klik hier